top of page

Principals beneficis del CrossFit per a la teva salut



El CrossFit és una disciplina molt popular dins de diversos grups d'edats. Aquest format d'entrenament intensiu ha cridat molt l'atenció des que va començar a instaurar-se a la nostra societat.


La seva alta intensitat ens porta a pensar al principi en els beneficis més superficials, com la crema de greixos i l'augment de la massa muscular. Molt més enllà d'aquests dos punts forts, el CrossFit pot oferir infinitat de beneficis que milloraran la teva salut notablement i a llarg termini. Et mostrem el nostre Top 5!


Però abans de començar amb els seus beneficis intentarem descriure aquesta disciplina breument per posar els nostres usuaris en context.


En què consisteix la disciplina CrossFit?


El CrossFit és un tipus d'entrenament de força i condicionament físic complet que es basa en la millora exponencial de les capacitats físiques principals.


Amb la pràctica d'aquesta disciplina es vol desenvolupar força i augmentar el to muscular incrementant la funcionalitat dels nostres músculs per repetir els moviments en diferents situacions de la vida real.


Practicar exercicis de CrossFit amb regularitat i sempre sota la supervisió d'un professional ens conduirà directament a aconseguir qualsevol objectiu que ens proposem en relació a la nostra salut física i, sí! també mental.


Parlem dels seus beneficis!


Millora la teva capacitat aeròbica


Aquest tipus d'entrenament incrementarà la teva resistència i optimitzarà el teu exercici en diferents activitats. Com més gran és la teva resistència major nombre de repeticions o de temps ets capaç de suportar un exercici o pràctica de CrossFit.


Accelera la pèrdua de greix


Els exercicis de CrossFit es poden fer per temps o per repeticions amb intervals de descans molt curts. Això afavoreix notablement la pèrdua del greix. A més, l'alta intensitat de cadascun dels exercicis afavoreix que el Crossfit sigui un esport "cremagreixos".


Augmenta la teva força muscular


Molts dels exercicis d'aquesta disciplina es fan fent ús del propi pes del cos. Les dominades, els esquats, els fons i molts més exercicis habituals a CrossFit compten amb el propi pes corporal a més del que vulguis afegir amb qualsevol tipus de material (barra amb pes, manuella, etc.). Recorda! Com més força més massa muscular.


Sentiment d'equip


El CrossFit és una pràctica que es fa en comunitat. Pot ser que això no sembli un benefici físic per se però sí que és, sens dubte, beneficiós per a la nostra salut mental. Realitzar exercicis en comunitat ens ajuda a guanyar motivació i portar-nos al límit gràcies al suport del nostre equip.



CrossFit for everyone


Sigui quina sigui la teva condició física hi ha un lloc per a tu en una comunitat CrossFit. Hi ha multitud de variacions i nivells en cada tipus d'exercici per la qual cosa pots començar per aconseguir dominar la base, la tècnica i el moviment correcte de cadascú i, a poc a poc, augmentar-ne la dificultat fins a assolir els teus objectius. Recorda que no competeixes amb els altres, si no amb tu mateix.



Hi ha milers de raons per les quals començar a practicar CrossFit. Trobar temps per dedicar-ho a la millora del nostre cos i ment és sempre una bona idea. Per què no fer-ho en equip? Divertir-se, fer esport, vèncer els nostres propis límits i guanyar salutacions. Tot avantatges!


Encara que creguis que no estàs preparat per començar has de saber que a CrossFit hi ha infinitat de nivells. Tants nivells com a persones. Ningú neix sabent fer un Snatch perfecte, però amb l'ajuda de professionals d'aquesta disciplina arribaràs a superar qualsevol límit, tant físic com mental.


A BFactory CrossFit ens dediquem a cuidar la teva salut però també a mostrar-te que sí que pots, que no hi ha barreres ni límits si ens ho proposem. Amb la nostra guia i recolzat/da pels nostres professionals trobaràs fàcilment el camí a l'èxit i entendràs per què hi ha tantes persones que adoren aquesta disciplina. T'hi apuntes?
bottom of page